Drugstestservice Arnhem gaat verhuizen

Geplaatst op: 22 juni 2012
Begin juli sluit de Nachtopvang in Arnhem. De Drugstestservice Arnhem, gevestigd in hetzelfde pand, gaat daarom ook verhuizen. Vanaf donderdag 5 juli testen zij op de Kronenburgsingel 545.
Iedereen die wil weten wat de samenstelling van hun pillen of poeders is, kan deze laten testen bij de Drugtestservice van IrisZorg. Bij de meeste pillen of poeders kunnen de medewerkers van IrisZorg direct zien wat de samenstelling is. Via een eenvoudige test en een uitgebreid landelijk datasysteem zijn die gegevens te achterhalen. Herkent het datasysteem de uitslag niet, dan kan de eigenaar ervoor kiezen om de pil op te laten sturen naar een laboratorium en krijgt hij of zij een week later de uitslag.

De bezoekers van de Drugstestservice krijgen alleen te horen wat de samenstelling van de pil of van het poeder is. IrisZorg doet geen uitspraak over de kwaliteit. Wel waarschuwt IrisZorg extra als er schadelijke stoffen in zitten, of bijvoorbeeld een hoge dosering MDMA. Het doel is dat gebruikers op een verantwoorde manier met drugs omgaan.

De Drugstestservice Arnhem test iedere donderdagavond van 17.30 tot 19.00 uur. Het nieuwe adres is:

Kronenburgsingel 545
6831 GM Arnhem
Tel: 088-6062431 (alleen tijdens openingstijden)

Nijmegen

De Drugstestservice Nijmegen test iedere donderdagavond van 17.15 tot 19.00 uur. Het adres in Nijmegen is Tarweweg 20, 6534 AM  Nijmegen. Telefoonnummer: 088-6062430.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.