Een succesvol jaar voor De Wensenboom

Geplaatst op: 24 mei 2012
Vervulling wens
Op 26 mei 2011 startte De Wensenboom met een echte boom omgetoverd als De Wensenboom. De lokale manager van De Hulsen gaf buiten bij de boom het officiële startsein. Alle aanwezigen werden verrast met een hapje en een drankje en kregen tot slot een aantal flyers en folders mee, waarop stond hoe cliënten een wens bij de Wensenboom kunnen indienen. Een overzicht van de ingewilligde wensen van het afgelopen jaar.
Op diezelfde dag kwam er al een cliënt met de vraag: hij was nog nooit naar een sauna geweest, maar zou dat wel graag een keer willen doen! Die wens is dus vervuld. Ook is er een groep cliënten is een middag naar het Historisch vervoer in Millingen aan de Rijn geweest.

De Filmschool is een dag naar de Hillywood Tour in Hilversum geweest, waar ze studiolocaties van omroepen hebben bezocht en zelf mee konden werken aan een uitzending.

Enkele cliënten hebben een kwartaal abonnement voor het zwembad gekregen. Een abonnement voor een sportschool is gehonoreerd. Een cliënt heeft tekenmateriaal gekregen om zijn talent nog verder te ontplooien.
De Dagopvang in Tiel heeft een fiets voor collectief gebruik door cliënten gekregen.

En twee cliënten hebben we bij hoge uitzondering, en na gedegen navraag te hebben gedaan bij andere instanties en in verband met hun gezondheid, geholpen met kleding en een bril.

Een cliënt is met zijn kinderen een dag naar Artis geweest. De vader en zijn vier kinderen hebben erg genoten. Als dank kregen wij, de commissieleden, een heel lief briefje van de kinderen.

In totaal zijn er twaalf wensen in 2011 uitgevoerd. De voorlopige stand van het in vervulling laten gaan van wensen in 2012 is acht. De commissieleden Monique Stalpers, Martien Kraan, Corrie Meurs en cliënt Jan hebben er zelf ook heel veel plezier in gehad om alle wensen in vervulling te laten gaan!

Kijk voor meer informatie op onze pagina over de Wensenboom.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.