Wonen bij IrisZorg voor jonge ouders/jongvolwassenen Apeldoorn

Adres

p/a Calypsostraat 21
7323 SJ
Apeldoorn

Postadres

Calypsostraat 21
7323 SJ
Apeldoorn

Telefoon en e-mail

Telefoon: 
088-606 1600
Wonen met begeleiding op maat
Ben je 18 jaar of ouder? Of ben je een jonge (aanstaande) ouder? En wil je die stap maken naar zelfstandig wonen? Kom je tot slot uit Apeldoorn of omgeving? Dan is Wonen bij IrisZorg voor jonge ouders/jongvolwassenen misschien iets voor jou.
Wonen bij IrisZorg voor jonge ouders/jongvolwassenen helpt jou om de stap te maken naar zelfstandig wonen. Je krijgt je eigen appartement en hulp en begeleiding bij het vinden van oplossingen. Je kunt er 1 tot 2 jaar blijven. 

Je krijgt een vaste maatschappelijk hulpverlener. Samen stel je een zorgplan op met daarin de doelen die jij wilt bereiken. Bijvoorbeeld beter met geld leren omgaan, of je dag goed in te delen. Ook helpen ze je als het nodig is om het contact te herstellen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Je begeleiders laten ook zien hoe je overzicht aanbrengt in de zaken waar je zelf voor moet zorgen. 
Je werkt stap voor stap naar zelfstandigheid. De hulp van je begeleiders heb je steeds minder nodig. 

Wonen bij IrisZorg voor jonge ouders/jongvolwassenen is bedoeld voor jonge (aanstaande) ouder(s) afkomstig uit de regio Oost-Veluwe, met 1 of meerdere kinderen. Wonen bij IrisZorg voor jonge ouders/jongvolwassenen bestaat uit crisisopvang voor jonge ouders & beschermd wonen. IrisZorg heeft hiervoor meerdere locaties. 

Wil je meer weten of je aanmelden?
Neem dan contact op met het sociale wijkteam. Kijk op de website voor meer informatie: www.apeldoorn.nl/sociaal-wijk-team