Verslavingsbehandeling Ede

Adres

Noordelijke Spoorstraat 15
6711 NJ
Ede

Postadres

Noordelijke Spoorstraat 15
6711 NJ
Ede

Telefoon en e-mail

Telefoon: 
088-606 1600
Hulp bij een verslaving in regio Ede
Door uw alcohol-, drugsgebruik, problemen met internet, gamen of gokken loopt uw leven niet zoals u graag zou willen. Bij IrisZorg kunt u terecht voor advies, professionele hulp en begeleiding. De polikliniek Veluwe Vallei heeft haar hoofdvestiging in Ede.
Samen met deskundige behandelaren gaat u aan de slag met het doorbreken van ingesleten gewoonten en het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Zo bouwt u aan een nieuw bestaan dat niet langer draait om alcohol, drugs, internet, gamen of gokken.

De meeste behandelingen duren 4 tot 9 maanden. Soms is een kortdurende opname in 1 van onze klinieken nodig.

 De behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar, maar u heeft wel een verwijzing van de huisarts nodig. 

Ook familieleden of vrienden die zich zorgen maken om de verslaving van hun naaste, kunnen bij IrisZorg terecht voor advies of gesprekken.

In de rechterkolom vindt u een folder met meer informatie over behandeling bij IrisZorg. Bij de behandeling maakt IrisZorg gebruik van de methodiek CRA: meer informatie vindt u in de folder.

Speciale aandacht is er voor jongeren van 12 t/m 23 jaar. De jeugdbehandelaren werken met specifieke behandelmethoden gericht op jongeren, waarbij ook de ouders of verzorgers actief worden betrokken. Kijk ook eens op www.irisz.nl