Kliniek Wolfheze

Adres

Wolfheze 2
6874 BE
Wolfheze

Postadres

Postbus 351
6800 AJ
Arnhem

Telefoon en e-mail

Telefoon: 
088-606 1600
Heeft u ernstige verslavingsproblemen al dan niet in combinatie met ernstige psychiatrische problemen? Dan is de kliniek Wolfheze voor u de juiste plek.

In de kliniek krijgt u intensieve zorg. Ons uitgangspunt is dat de opname niet langer duurt dan nodig. De opname varieert van 2 weken tot 6 maanden, afhankelijk van uw hulpvraag.

In de kliniek kunt u zowel vrijwillig als gedwongen worden opgenomen.
Aan het begin van de opname wordt samen met u een behandelplan gemaakt waarin uw doelen zijn beschreven. De behandeling bestaat uit gesprekken, aangevuld met trainingen en eventueel ondersteuning van medicijnen, afhankelijk van de doelen waarmee u wordt opgenomen.

De kliniek in Wolfheze heeft 26 bedden verdeeld over 3 groepen: 2 groepen hebben een volledig gesloten karakter en 1 groep heeft een besloten karakter.

De kliniek is gevestigd in het gebouw 'Lantaarn' en bevindt zich op een terrein met gebouwen van Pro Persona (specialistische geestelijke gezondheidszorg). 

In de rechterkolom vindt u een folder met meer informatie over de kliniek.

Wilt u meer informatie over uw rechten en plichten bij een BOPZ-opname? Neem dan een kijkje op de website van de stichting PVP waar u verschillende folders kunt downloaden.