Jeugd Fact Nijmegen

Adres

Tweede Oude Heselaan 386 (Wijkcentrum Titus Brandsma)
6542 VJ
Nijmegen

Telefoon en e-mail

Telefoon: 
088-606 2750
Soms loopt het gewoon niet lekker, je hebt bijvoorbeeld problemen met je ouders, zit niet lekker in je vel, bent gestopt met school of je hebt problemen door overmatig gebruik van alcohol, drugs of gamen. Of je hebt misschien zelfs geen dak boven je hoofd. Je wilt je leven graag op de rails krijgen, maar je weet niet hoe. En om zelf aan te kloppen bij een of andere instantie, dat zie je niet zitten of lukt niet goed. Misschien is contact met iemand van het Jeugd Fact dan iets voor jou.

Het Jeugd FACT Nijmegen zet zich in voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar. Naast de genoemde problemen heb je misschien ook psychische problemen, zoals ADHD, stress of angsten. Of vind je het bijvoorbeeld moeilijk om met je emoties om te gaan. Ook aan deze problemen besteden we aandacht.

Medewerkers van het Jeugd-FACT helpen je door er gewoon voor je te zijn, maar ook door te helpen bij praktische zaken. We gaan mee naar belangrijke afspraken met instanties, we helpen je zoeken naar woonruimte, het starten met een opleiding, of omgaan met geld en schulden. Zo zorgen we samen dat er een basis staat van waaruit je zelf weer verder kan.

Onze hulpverleners bieden begeleiding, praktische hulp en (verslavings)behandeling. Samen kijken we welke problemen je wil aanpakken en welke hulp daarbij nodig is. Je kunt ons altijd bellen of mailen!