Begeleiding Thuis voor jonge ouders Apeldoorn

Adres

Calypsostraat 3
7323 SJ
Apeldoorn

Postadres

Calypsostraat 3
7323 SJ
Apeldoorn

Telefoon en e-mail

Telefoon: 
088-606 1600
Ambulante Hulpverlening
Ben je een jonge ouder dan loop je soms tegen lastige dingen aan. En woon je in Apeldoorn of omgeving? Dan kan de Begeleiding Thuis voor jonge ouders je helpen.
Niet iedereen heeft genoeg mensen om zich heen die advies kunnen geven of willen helpen. IrisZorg luistert naar je vraag en helpt je om zelfstandig te blijven (of gaan) wonen. 

Je krijgt hulp van een vaste hulpverlener die bij je thuis komt. Samen stel je een zorgplan op met de doelen die jij wilt bereiken. 

De ondersteuning van het team Begeleiding Thuis duurt zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. In deze periode helpt je begeleider je om steeds meer dingen (weer) zelf op te pakken. Als je er zelf even niet uitkomt, vraag je jouw begeleider om advies. Daarna zet je zelf de volgende stap. Hoe vaker en beter dat lukt, hoe meer zelfvertrouwen je krijgt. Zo bouw je aan de toekomst van jou en je kindje: je maakt zelf het verschil.

Wil je meer weten of je aanmelden?

Bel dan met het Coördinatiepunt Jonge Moeders Oost-Veluwe van de gemeente Apeldoorn. Jonge vaders kunnen hier ook terecht.
Het Coördinatiepunt is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 055-580 1893 of 055-580 1959.

Lees meer in de folder die je aan de rechterkant kunt vinden.