Begeleiding Thuis Druten/Rivierenland

Adres

Zandstraat 28
6658 CT
Beneden-Leeuwen

Postadres

Zandstraat 28
6658 CT
Beneden-Leeuwen

Telefoon en e-mail

Telefoon: 
088-606 1600
Wonen met begeleiding op maat
Loopt uw leven niet zoals u wenst door problemen op het gebied van financiën, relaties, opvoeding of het ontbreken van een goed dagritme? Vooral een combinatie van problemen maakt het lastig om op eigen kracht oplossingen te vinden. Het team Begeleiding Thuis helpt u om zelfstandig te (blijven) wonen. De begeleiding vindt plaats in de regio Rivierenland, vanuit Tiel en Druten/Beneden Leeuwen.
IrisZorg geeft woonbegeleiding aan mensen die hulp nodig hebben om zelfstandig te (blijven) wonen. Dit gebeurt daar waar het nodig is: in uw eigen huis. Soms staat dat huis op naam van IrisZorg. 

Samen met uw vaste maatschappelijk hulpverlener bekijkt u welke hulp nodig is om zelfstandig te (blijven) wonen en u stelt samen een zorgplan op met de doelen en wensen die u wilt bereiken. U houdt daarbij de regie. Als u er zelf niet uitkomt, vraagt u uw hulpverlener om advies. Daarna zet u de volgende stap. Hoe vaker en hoe beter dat lukt, hoe meer zelfvertrouwen u krijgt. Zo bouwt u aan uw eigen toekomst.

De begeleiding wordt betaald vanuit de WMO. Uw gemeente bepaalt of u deze begeleiding nodig heeft.   

In de rechterkolom vindt u een folder over Begeleiding Thuis bij IrisZorg.