Het verhaal van Stef

Stef kwam als deelnemer terecht bij de Filmschool van IrisZorg voor dagbesteding. Anderhalf jaar later solliciteerde hij op een vaste baan als audiovisueel begeleider bij de Filmschool Harderwijk. Hij werd aangenomen.
"Ik dacht altijd dat je zonder diploma’s geen toekomst had. Bij de Filmschool Nijmegen leerde ik van alles over filmtechnieken en arbeidsvaardigheden. Via de gemeente Nijmegen begon ik daarna met een oriëntatiebaan. Dat is een soort oefenbaan om te kijken of je klaar bent voor de arbeidsmarkt. In mijn geval: assistent audiovisueel begeleider bij de Filmschool, waar ik ook was opgeleid. Toen ik later een vacature voor audiovisueel begeleider van de nieuwe vestiging van de Filmschool in Harderwijk voorbij zag komen, heb ik daarop gesolliciteerd. En ik ben aangenomen!"

Reacties

Erwin Hoefsloot
 

Hallo,

Ik lees in het bovenstaande verhaal van Stef dat er ook een filmschool is gevestigd in Harderwijk, zowel in het filmpje als in de flyer wordt daar ook naar verwezen. Ik wil mij daar graag aanmelden, afgelopen week heb ik al een aantal keer naar de locatie in Harderwijk gebeld, maar tot op heden wordt er niet opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Erwin Hoefsloot

IrisZorg
 

Beste Erwin,

We hebben helaas onze locatie in Harderwijk moeten sluiten. De Filmschool was twee weken geleden voor het laatst geopend. De flyer is nog niet aangepast, we zullen dit zsm doen. U kunt nog wel bij onze Filmschool in Nijmegen terecht.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.