Het verhaal van Peter

Jaren heb ik als internationaal vrachtwagenchauffeur gewerkt. Lange dagen en veel van huis. Om de werkdruk vol te kunnen houden, ben ik in aanraking gekomen met cocaïne.
Van een verslaving was nog geen sprake, maar toen mijn oudste dochter onverwacht overleed, werden de problemen steeds groter. Ik was niet meer in staat om dit samen met mijn vrouw op te lossen en we besloten te scheiden.

Ik heb mijn eigen appartement gekocht maar kreeg steeds meer depressieve klachten. Om deze te onderdrukken is het gebruik toegenomen, waarna er een opname volgde in de kliniek.

Inmiddels was ik mijn baan kwijt en leverde de tijdelijke verhuur van mijn appartement zoveel problemen op, dat ik deze gedwongen moest verkopen.

Momenteel woon ik bij Beschermd Wonen in Doetinchem waar ik de begeleiding krijg ik nodig heb om mijn leven weer op de rit te krijgen. Vier dagen in de week ben ik actief als vrijwilliger bij de kringloop en daarnaast ben ik in behandeling bij de polikliniek van IrisZorg voor mijn cocaïneverslaving.
Dat gaat gelukkig de goede kant op: ik kan goed zonder en leer om te gaan met moeilijke momenten.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.